Επίδειξη skateboard από διεθνείς αθλητές στο Skate Park Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Επίδειξη skateboard από διεθνείς αθλητές στο Skate Park Αμαρουσίου

Στο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου θα βρεθούν διεθνείς αθλητές του Skate, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του νεανικού αθλήματος να τους γνωρίσουν από κοντά και να κάνουν Skate μαζί τους.

Το ραντεβού για την εκδήλωση επίδειξης Skateboard από τους πολύ σημαντικούς αθλητές, με στόχο της ανάδειξη του αθλήματος και του αθλητικού ιδεώδους που εκπροσωπούν, είναι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ., είναι στις ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υποδομές επί των οδών Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά.

Μεταξύ των αθλητών θα είναι οι: Ryan DeCenzo, Fries Taillieu, Danny Leon, Anton Myhrvold, Dannie Carlsen & Globe Greece riders.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Sook Board Family, σε συνεργασία με την  Globe,  με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρέδωσε πριν από δύο περίπου χρόνια στους νέους το μεγαλύτερο Skate Park της Αττικής, έναν, σύμφωνα με τον Δήμο, σύγχρονο και απολύτως ασφαλή χώρο, για να μπορούν να χαίρονται τα αγαπημένα τους αθλήματα και με στόχο ο χώρος αυτός να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το λεκανοπέδιο και τόπο συνάντησης και ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet