«Σφύριγμα λήξης» για τα φετινά ποδοσφαιρικά προγράμματα
Αθλητισμός

«Σφύριγμα λήξης» για τα φετινά ποδοσφαιρικά προγράμματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου, που διεξάγονται από αρχή της αθλητικής περιόδου 2015- 2016  και του ποδοσφαιρικού τουρνουά για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες, με τη συμμετοχή 300 παιδιών Δημοτικού.

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που παρακολούθησε τους αγώνες κα συνεχάρη τα παιδιά που αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με αθλητικές δραστηριότητες της αρεσκείας τους, ενώ απευθυνόμενος στους γονείς τους διαβεβαίωσε ότι, παρά τη δύσκολη εποχή, τα αθλητικά προγράμματα θα συνεχισθούν, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία στην άθληση και σ’ ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Στην κατηγορία Α΄και Β’ Δημοτικού όλα τα παιδιά πήραν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Στην κατηγορία Γ’ – Δ΄ αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Πάρκο Ελευθερίας και στη 2η θέση η ομάδα Ζεκάκου, με  προπονητή και στα δύο ομάδες τον Δημήτρη Μάμμα και στη 3η θέση αναδείχθηκε η ομάδα του 6ου Δημοτικού, με προπονητή τον Κων/νο Εγγλέζο.

Στην κατηγορία Ε’- ΣΤ’ αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού με προπονητή τον Κων/νο Εγγλέζο, στη 2η θέση η ομάδα Ζεκάκου και στην 3η  η ομάδα του Πάρκου Ελευθερίας, με προπονητή κα στις δύο ομάδες τον Δημήτρη Μάμμα.

Στους νικητές την απονομή των κυπέλων και των μεταλλίων έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας και ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης.

Προπονητές των προγραμμάτων ποδοσφαίρου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης είναι οι κ.κ. Δημήτρης Μάμμας, Κων/νος Εγγλέζος, Γιάννης Βούλγαρης και ο Ανδρέας Κοτσοβός.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους οδηγούς του ασθενοφόρου της Interamerican, το οποίο παρευρισκόταν στον χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet