Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας
Αθλητισμός

Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3, μεταξύ 32 ομάδων Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και το Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ που εδρεύει στην πόλη του Αμαρουσίου.

Ο Γ. Πατούλης στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας
Ο Γ. Πατούλης στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αγωνίστηκε στον τελικό με τα χρώματα της ομάδας ΕΠΑΨΥ απέναντι στην ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης, σκοράροντας ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλη μας για το 1ο Τουρνουά  Μπάσκετ με τίτλο “Τρίποντο στο Στίγμα”Σας υποσχόμαστε ότι πρόθεσή μας είναι το Τουρνουά Μπάσκετ να γίνει θεσμός στο Μαρούσι και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως δήμαρχος, αλλά και ως γιατρός θα είμαι δίπλα σας, όπως και σε κάθε άλλη ευαίσθητη ομάδα».

Το τουρνουά διάνθισαν χορεύτριες από τη Σχολή Χορού της Νάνσυ Καπώνη «FLY N΄ PLAY», ενώ guest star της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος διά μικροφώνου εμψύχωνε τις ομάδες.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, καθώς, επίσης, νυν και παλαίμαχοι επαγγελματίες αθλητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet