Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα μπάσκετ του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα μπάσκετ του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Αμαρουσίου

Με τους τελικούς αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος στις κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου και το τουρνουά μπάσκετ στην κατηγορία Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄ Τάξης Δημοτικού και Ε΄-ΣΤ΄, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού», ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2015 – 2016, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά.

Στο αγωνιστικό μέρος, στους τρεις πρώτους της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ της κατηγορίας Γ΄- Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και αντίστοιχα στους τρεις πρώτους της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Γυμνασίου απονεμήθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στους εσωτερικούς αγώνες πρωταθλήματος. Μετάλλια συμμετοχής απονεμήθηκαν επίσης σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στου τουρνουά Α’, Β’ Δημοτικού, ενώ όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Στην αθλητική εκδήλωση τις βραβεύσεις έκαναν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης  Νίκος Πέππας και ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης.

Τους αθλητές του προγράμματος καλαθοσφαίρισης προπόνησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Γιάννης Γαπκιάδης, Όλγα Φλίγκου, Ανδρέας Κοτσοβός και Δημήτρης Βακιρτζής.

Αποτελέσματα των αγώνων:

Γ-Δ Δημοτικού: 1η θέση – 13ο Δημοτικό, 2η θέση – 9ο Δημοτικό, 3η θέση – 4ο Δημοτικό.

Ε-ΣΤ Δημοτικού: 1η θέση – 13ο Δημοτικό, 2η θέση – 9ο Δημοτικό, 3η θέση – 1ο Δημοτικό.

Κατηγορία Γυμνασίου: 1η θέση – 7ο Γυμνάσιο, 2η θέση – 4ο Γυμνάσιο, 3η θέση – 3ο Γυμνάσιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet