Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών του Γ.Σ. Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών του Γ.Σ. Αμαρουσίου

Η ομάδα «Lakers» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους αγώνες καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος, με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής περιόδου, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Τους αγώνες του πρωταθλήματος παρακολούθησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης, συγχαίροντας τόσο τη νικήτρια ομάδα, όσο και όλα τα παιδιά για την όμορφη προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Επίσης ο κ. Γ. Πατούλης, ως γονιός, είχε την ευκαιρία να χειροκρτήσει και την προσπάθεια του γιου του Αλέξανδρου, που συμμετείχε στους αγώνες με την πρωταθλήτρια ομάδα.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος συνεχάρη επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου για το αξιόλογο αθλητικό έργο του, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται πάντα υποστηρικτικά στο πλευρό των μελών του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Κουτσούκος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την παραχώρηση του κλειστού  γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητών και την προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική Αρχή για την ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet