Βράβευση από ΕΣΧΑ στις ακαδημίες Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Βράβευση από ΕΣΧΑ στις ακαδημίες Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα

Χαμόγελα ικανοποίησης για τους αθλητές των ακαδημιών χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν ιδανικά τη χρονιά τους αφού το «ταμείο« έκλεισε με θετικό πρόσημο και απονομές, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα του Σωματείου.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο (18/6), στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης, γράφτηκε ο καλύτερος επίλογος της φετινής χρονιάς σε επίπεδο Αττικής για τους μικρούς αθλητές οι οποίοι βραβεύτηκαν από την ΕΣΧΑ για τις επιτυχημένες παρουσίες τους στα πρωταθλήματα Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των mini αγοριών του ΑΣΕΔ τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, οι Παμπαίδες Α’ ηττήθηκαν το Σάββατο στον μικρό τελικό από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 25-23, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, ενώ οι Παμπαίδες Β’ αναδείχτηκαν δευτεραθλητές στην κατηγορία τους!

Στις απονομές, που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από τον συναρπαστικό μεγάλο τελικό των Παμπαίδων Α’, ο ΑΣΕΔ ήταν το μοναδικό σωματείο που είχε τριπλή εκπροσώπηση.

Την προσπάθεια των μικρών αθλητών χειροκρότησαν ο γενικός αρχηγός του ΑΣΕΔ στο Χάντμπολ, Θεόφιλος Βάτης, ο αρχιπροπονητής της ομάδας, Γιώργος Κρανάκης, όπως επίσης και ο team manager, Γρηγόρης Χατσατουριάν, οι οποίοι μάλιστα κλήθηκαν από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να βραβεύσουν ομάδες που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Η δουλειά τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών του ΑΣΕΔ ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλοι πλέον είναι έτοιμοι για τη συμμετοχή τους στην προσεχή open τελική φάση των πρωταθλημάτων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet