Μπάντμιντον: Τριπλή εκπροσώπηση στη Σερβία για τον ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Μπάντμιντον: Τριπλή εκπροσώπηση στη Σερβία για τον ΑΣΕ Δούκα

Με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Novi Sad της Σερβίας οι αθλητές Μπάντμιντον του ΑΣΕ Δούκα, Νικηφόρος Στρατής, Νικόλας Καλαϊτζόγλου και Στεφανία Κωνσταντακάτου, οι οποίοι συμμετείχαν στο Youth και Junior International, το διάστημα 16-19 Ιουνίου.

Στο Youth International ο Καλαϊτζόγλου Νικόλας ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, μαζί με το συμπαίκτη του Ορφέα Τσαμουσιάδη, στην κατηγορία U15, σημειώνοντας την πρώτη εκτός συνόρων διάκριση του. Στο απλό, ο Νικόλας προκρίθηκε στους 16 καλύτερους της διοργάνωσης ως δεύτερος από τον όμιλό του, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να συνεχίσει.

Στο Junior International U17 η Στεφανία Κωνσταντακάτου προκρίθηκε στην πρώτη 16άδα, ενώ στη συνέχεια έχασε από την έμπειρη Μολδαβή αθλήτρια Vlada Gygna.

Τέλος, οι Στρατής – Καλαϊτζόγλου έδωσαν τη «μάχη» τους στο διπλό, ωστόσο για λεπτομέρειες έχασαν την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο.

«Τέτοιου είδους διεθνή τουρνουά βρίσκονται και θα βρίσκονται σταθερά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς βοηθούν τα μέγιστα τους αθλητές μας να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις κόντρα σε ξένους αθλητές, με σκοπό να γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι τους» αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο Σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet