Η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης αποχαιρετά με συγκίνηση τον Π. Αναγνωστόπουλο
Αθλητισμός

Η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης αποχαιρετά με συγκίνηση τον Π. Αναγνωστόπουλο

«Ήρθε νέος, ωραίος, άπειρος… Φεύγει πιο ωραίος, έμπειρος, ένας ώριμος πλέον άντρας». Με αυτά τα λόγια η ΕΦΟΑ Σπύρος Λούλης αποχαιρετά, στη σελίδα της στο facebook, τον μέχρι χθες παίκτη της Πάνο Αναγνωστόπουλο, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ, με τη φανέλα του Γέρακα.

Ο Πάνος, όπως λέει η πρώην ομάδα του, «πήρε και έδωσε σε αυτήν πάρα πολλά. Παιδί διαμάντι, σε όλη του την καρίερα στην ομάδα μας, κρατούσε τα αποδυτήρια ενωμένα. Βρισκόταν πάντα εκεί, δίπλα στους πιτσιρικάδες, να τους στηρίζει, στις χαρές μα και στις αποτυχίες. Βγήκε μπροστά πολλές φορές και έβαλε “πλάτη” σε ουσιαστικά θέματα του συλλόγου. Για το μπασκετικό του ταλέντο να πούμε τι; Σήμα κατατεθέν του το φαρμακερό σουτ μέσης απόστασης και η “γρανιτένια” άμυνα του. Ένας αδικημένος παίκτης, καθώς έβαλε το συναίσθημα για την ομάδα πάνω από τις δικές του προοπτικές».

Όλοι οι άνθρωποι της ΕΦΟΑ Σπ. Λούη εύχονται ολόψυχα στον Πάνο καλή συνέχεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα του νέου έτους, εκφράζοντας την πεποίθησε ότι κι εκεί θα τα καταφέρει ακόμη μια φορά και θα σταθεί στο ύψος του.

«Θα μας λείψεις Νούλ. Θα σε παρακολουθούμε! Ευχόμαστε μονάχα να μην έρθεις αντίπαλος στο κύπελλο στο κλειστό του Λούη. Η συγκίνηση θα είναι έκδηλη» καταλήγει η ανάρτηση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet