Ανιπλημμυρικά έργα στον Παράδεισο
Ποιότητα Ζωής

Ανιπλημμυρικά έργα στον Παράδεισο

Οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς της οδού Παραδείσου, εξαιτίας της συγκέντρωσης επί του οδοστρώματος ομβρίων υδάτων, δίνει σύμφωνα με ανακοίνωσή της η διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας επί της οδού Παραδείσου, με την επέκταση του αγωγού ομβρίων υδάτων από την οδό Καραολή Δημητρίου έως περίπου την οδό Νίκης και την προσθήκη αρκετών φρεατίων υδροσυλλογής, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή απορροή των ομβρίων.

Την πορεία του έργου που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, επέβλεψε ο δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Νικόλαο Πέππα, την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λίνα Μπαϊρακτάρη και εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας.

Ο κ. Γ. Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του, κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψής του στην περιοχή δήλωσε:

«Μία ακόμη δέσμευση μας στους κατοίκους και τον τοπικό σύλλογο του Παραδείσου γίνεται πράξη. Η υπόσχεσή μας ότι θα θωρακίσουμε τοπικά με αντιπλημμυρικά έργα την περιοχή, μέχρι να ολοκληρωθεί όλο το εύρος των αντιπλημμυρικών έργων στη γειτονιά του Παραδείσου λαμβάνει σάρκα και οστά.

»Το έργο αποτελεί τον προάγγελο του σημαντικού έργου της βιοκλματικής ανάπλασης που σύντομα θα ξεκινήσει στη γειτονιά του Παραδείσου, η ολοκλήρωση του οποίου θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες.

»Χάρη στη συστηματική δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και τις ολοκληρωμένες μελέτες που καταθέσαμε, πετύχαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια με 5.685.614 ευρώ του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης του Παραδείσου, του Πολυδρόσου και του Αγίου Θωμά, ενώ εργαζόμαστε συστηματικά και για τις υπόλοιπες γειτονιές της πόλη μας.

»Παρά τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, εμείς μέσα από σκληρή προσπάθεια συνεχίζουμε το έργο μας, ανταποκρινόμενοι με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες κάθε γειτονιάς, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet