Ασφαλτόστρωση οδών συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ. στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Ασφαλτόστρωση οδών συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ. στο Μαρούσι

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, «συνεπής», όπως τονίζει, «στις δεσμεύσεις της για την πραγματοποίηση έργων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης αλλά και στη βελτίωση της διαβίωσης των πολιτών».

Ήδη μια μεγάλη εργολαβία του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε εξέλιξη συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ. αρχής γενομένης με την ασφαλτόστρωση της οδού Σωρού και Ωκεανίδων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, επιβλέποντας τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Κόκκαλη, δήλωσε ότι, «προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες και η εξασφάλιση ποιοτικών μετακινήσεων».

«Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά ως υπεύθυνη δημοτική Αρχή με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα για όλους τους πολίτες.

»Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη, για να είναι ασφαλές και λειτουργικό για τους πεζούς και τους οδηγούς», επισήμανε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet