Γ. Πατούλης: “Η πυροπροστασία του Δήμου είναι αποτελεσματική”
Ποιότητα Ζωής

Γ. Πατούλης: “Η πυροπροστασία του Δήμου είναι αποτελεσματική”

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην επιστολή της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι σχετικά με το επίπεδο πυροπροστασίας στην πόλη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου, στην οποία, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον επικεφαλής της πρώτης Λευτέρη Μαγιάκη για “φθηνό λαϊκισμό”. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική παράταξη του κ. Μαγιάκη, σχετικά με την πολιτική προστασία της πόλης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Ο Δήμος Αμαρουσίου με δικά του μέσα, αλλά κι αξιοποιώντας τον μηχανισμό του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), έχει πετύχει όλο το προηγούμενο διάστημα να καθαρίσει τα επικίνδυνα για εκδήλωση πυρκαγιών σημεία της πόλης (περιμετρικά του Δάσους Συγγρού, κτήμα Καρέλλα και Άλσος Μιμικόπουλου, ρέματα κ.λπ.).

Παράλληλα, προχώρησε και στην προκήρυξη διαγωνισμού για τον καθαρισμό και την αποψίλωση των κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων του Δήμου όπως γίνεται κάθε χρόνο. Το γεγονός ότι ο διαγωνισμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, δεν οφείλεται σε αμέλεια της Διοίκησης, αλλά στο γεγονός ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν ήταν δυνατή η προκήρυξη διαγωνιστικών διαδικασιών.

Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η παράταξη της αντιπολίτευσης και να επιδείκνυε υπευθυνότητα σε ένα ζήτημα που δεν προσφέρεται για φθηνό λαϊκισμό.

Απέναντι σε μια δημοτική παράταξη που από τις ανακοινώσεις της φαίνεται ότι δεν κατάλαβε καλά το μήνυμα των εκλογών, η διοίκηση του Δήμου αποδεικνύει με έργο τη συνέπεια και την υπευθυνότητά της και στον τομέα της πολιτικής προστασίας του προαστίου μας.

Στην ανευθυνότητα και τον λαϊκισμό των αντιπάλων μας, απαντάμε με έργο ουσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet