Δήμος Αμαρουσίου: Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Αμαρουσίου: Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

«Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας σύγχρονος, ευρωπαϊκός Δήμος ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους δημότες του και τους επισκέπτες του» απαντά η διοίκηση του Δήμου στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, Λευτέρη Μαγιάκη, αναφορικά με ανακοίνωση του δεύτερου για τον οδοφωτισμό της πόλης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου σημειώνεται:

Είναι η πολλοστή φορά που ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μαγιάκης εξαπολύει μύδρους κατά της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου επειδή αρνούμαστε να υιοθετήσουμε παρωχημένες ιδέες και αντιλήψεις ενός αποτυχημένου μοντέλου διοίκησης τύπου Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας.

Δυστυχώς ο κ. Μαγιάκης αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να απολέσει την ευρωπαϊκή της πορεία και προοπτική ρισκάροντας στο χάος και την οπισθοδρόμηση.

Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρεί ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα υποκύψει στον «πόλεμο» των υβριστικών ανακοινώσεων που εκδίδει και δεν θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και ανασυγκρότησης του Δήμου μας.

Ο Μαρουσιώτικος λαός εξέλεξε τη δημοτική Αρχή για να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, να εξορθολογίσει τα οικονομικά του Δήμου ακολουθώντας το ευρωπαϊκό μοντέλο όπως αυτό εφαρμόζεται σε όλες τις σύγχρονες και ανεπτυγμένες χώρες, προς όφελος των πολιτών του Αμαρουσίου.

Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στους δημότες μας, συνεπής στα όσα τους υποσχεθήκαμε και αποφασισμένοι, το μέλλον του Δήμου μας να το διαφυλάξουμε.

Δεν έχουμε απολύτως καμία πρόθεση για να τον μετατρέψουμε σε «θυγατρική» εταιρεία της Βενεζουέλας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας σύγχρονος, ευρωπαϊκός Δήμος ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους δημότες του και τους επισκέπτες του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet