Δήμος: H διοίκηση Πατούλη έχει δεσμεύσεις μόνο απέναντι στους πολίτες
Ποιότητα Ζωής

Δήμος: H διοίκηση Πατούλη έχει δεσμεύσεις μόνο απέναντι στους πολίτες

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της διοίκησης του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, σχετικά με τον Χώρο Εγκαταστάσεων Υποστήριξης (ΧΕΥ) στη Νερατζιώτισσα. Το γραφείο Τύπου του Δήμου αντέδρασε άμεσα στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης (Ενότητα: «Οι Μαρουσιώτες ξέρουν ποιοι διεκδικούν και ποιοι φωτογραφίζονται») και προχώρησε στην έκδοση του ακόλουθου δελτίου Τύπου.

Με αφορμή το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τις χρήσεις γης στον ΧΕΥ στη Νερατζιώτισσα και τη θέση της διοίκησης Πατούλη πάνω στο ζήτημα αυτό, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε επισημαίνοντας τα παρακάτω:

Η διοίκηση Πατούλη δεν συναίνεσε ποτέ στην απόφαση που ελήφθη από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Ταγαρά, δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, με την οποία καθορίζονται χρήσεις γης και όροι δόμησης στον Χώρο Εγκαταστάσεων Υποστήριξης στη Νερατζιώτισσα. Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για μια μονομερή απόφαση του πρώην υπουργού, με την οποία είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι.

Η θέση μας παραμένει η ίδια, όπως έχει εκφραστεί επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και διατυπώθηκε προς την προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, τον Απρίλιο του 2014. Διεκδικούμε να περάσουν οι ΧΕΥ από το ΤΑΙΠΕΔ στον Δήμο και να χαρακτηριστούν κοινόχρηστοι και κοινωφελείς.

Ασφαλώς και δεν ευθύνεται η διοίκηση Πατούλη ούτε για την προκήρυξη των εκλογών, ούτε για την αλλαγή διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, ούτε για την μονομερή ενέργεια του κ. Ταγαρά. Επιβεβαιώνεται όμως, για μια ακόμη φορά, πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει στον τόπο μας πολιτική σταθερότητα κι όχι αστάθεια και προεκλογική αβεβαιότητα, γιατί σε αυτό το περιβάλλον ευνοείται η τακτοποίηση πάσης φύσεως συμφερόντων.

Η διοίκηση Πατούλη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι σε κανένα κόμμα. Η μόνη δέσμευσή της είναι απέναντι στους πολίτες του Αμαρουσίου.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Μαγιάκη και την παράταξή του να αποδείξουν στην πράξη, κι όχι στα λόγια, ότι όσα διεκδικούν όλα αυτά τα χρόνια θεωρώντας τα αυτονόητα, μπορούν να γίνουν πράξη από μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

Να αποδείξουν ότι η αλλαγή διακυβέρνησης της χώρας πράγματι θα διευκολύνει την προσπάθεια να περάσουν οι ΧΕΥ της πόλης μας από το ΤΑΙΠΕΔ στον Δήμο και να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων.

Αν συμβεί αυτό, η πρώτη που θα σπεύσει να δώσει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, θα είναι η διοίκηση Πατούλη.

Τώρα πλέον έφτασε και για την παράταξη του κ. Μαγιάκη η στιγμή της αλήθειας . Θα κριθούν πλέον κι εκείνοι για τη συνέπεια των λόγων σε σχέση με τα έργα τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet