Δενδροφύτευση στο Ψαλίδι
Ποιότητα Ζωής

Δενδροφύτευση στο Ψαλίδι

Ο Εξωραϊστικός- Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» πραγματοποίησε την πέμπτη κατά σειρά δενδροφύτευση στη γειτονιά του Ψαλιδίου. Τη δεντροφύτευση υποστήριξε ενεργά, με τη διάθεση μέρους των δενδρυλλίων και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο Δήμος Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εργαζόμενοι από το συνεργείο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία της δενδροφύτευσης και συνέδραμαν τους κατοίκους της περιοχής στο έργο της φύτευσης.

Περίπου 70 φυτά της ελληνικής πανίδας (χαρουπιές, πικροδάφνες και ευκάλυπτοι), φυτεύτηκαν παραπλεύρως των οδών Α. Παπανδρέου, Πέληκα, Βύρωνος, Κυρίλλου και Εγνατίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της νέας δενδροφύτευσης υπογράμμισε: «Ομορφαίνουμε την περιοχή του Ψαλιδίου και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων με μία σειρά από έργα υποδομής και με την ανάπτυξη του πρασίνου, συνεργαζόμενοι με τον τοπικό σύλλογο. Χαιρόμαστε να υπάρχουν ενεργοί πολίτες που να ομορφαίνουν τη γειτονιά τους συμμετέχοντας έμπρακτα».

Παρόντες στη δράση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού Βασίλης Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Ζήκος.

Επίσης συμμετείχε ο πρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet