Δράση ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Δράση ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι

Στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση, που διοργάνωσε στο Μαρούσι ο Σκάι σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Στη δράση που αφορούσε στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως και στην ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, ανταποκρίθηκαν πολίτες κάθε ηλικίας, καθώς και μικρά παιδιά που μέσα από το παιχνίδι γνώρισαν πως ανακυκλώνονται τα υλικά.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε ότι «Θεωρώ ότι η ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για κάθε Έλληνα. Μετά τον χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος μαζί με τα παιδιά της πόλη μας, σήμερα συμμετέχουμε στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στέλνοντας ισχυρό μήνυμα υπέρ της αξίας της ανακύκλωσης, που οφείλει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο στις νέες γενιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet