Εγκαίνια εποχής στο Μαρούσι – Παραδίδεται ο σύγχρονος υπόγειος χώρος στάθμευσης 300 θέσεων στην πλατεία Ευτέρπης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εγκαίνια εποχής στο Μαρούσι – Παραδίδεται ο σύγχρονος υπόγειος χώρος στάθμευσης 300 θέσεων στην πλατεία Ευτέρπης

Ένα έργο υποδομής «σταθμό» για το Μαρούσι, το μεγαλύτερο που έχει παραδοθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ένας σύγχρονος υπόγειος χώρος στάθμευσης, χωρητικότητας 300 θέσεων, με άμεση σύνδεση με το εμπορικό κέντρο, και μία «έξυπνη» πλατεία – smart plaza, σύγχρονο τοπόσημο της πόλης και πόλος έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες, παραδίδει η διοίκηση Πατούλη στους πολίτες και στις επόμενες γενιές, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Τα εγκαίνια του έργου θα τελέσουν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ).

Θα ακολουθήσει φαντασμαγορική συναυλία με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη. Από τις 19:00 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, της Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής Olympic Team Α.Σ Αμαρουσίου και της Σχολής Χορού Dance Nikol. Παράλληλα, θα λειτουργούν παιδότοπος, τρενάκι, φουσκωτά και θα υπάρχουν διάφορα άλλα happenings για παιδιά.

«Μία γιορτή για ολόκληρη την πόλη από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς. Μία ημέρα ορόσημο για το Μαρούσι, για τους νέους μας και τις επόμενες γενιές Μαρουσιωτών. Σας περιμένουμε όλους!» αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet