ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον… ΧΕΥ
Ποιότητα Ζωής

ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον… ΧΕΥ

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη απέστειλαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πέτρος Κούκουζας. Σε αυτήν ζητούν άμεση επικοινωνία με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τον διαγωνισμό εκποίησης του ΧΕΥ Νερατζιώτισσας και σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να καθοριστούν οι δράσεις ενάντια στην περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής των Μαρουσιωτών, εξαιτίας του τρόπου αξιοποίησης των ακινήτων του Ταμείου στο Μαρούσι.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ημερ.: 24-3-2014
Προς: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Επ. Γαρδέλη
Κοιν.: Γραφείο Δημάρχου
Παρατάξεις Δημοτικού Συμβουλίου
Θέμα: Χ.Ε.Υ. Νερατζιώτισσας

Κύριε Πρόεδρε,

σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στις 20-3-2014 για την πώληση του Χ.Ε.Υ. Νερατζιώτισσας ολοκληρώθηκε. Είναι φανερό πως από την πλευρά του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. δεν ελήφθη καθόλου υπόψη το κοινό ψήφισμα της 4-3-2014 του Δημοτικού Συμβουλίου που καλούσε το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. να ακυρώσει τον διαγωνισμό για το εν λόγω οικόπεδο αλλά και για τα υπόλοιπα δύο (Κύμης και Κόμβου Κηφισίας).

Κατόπιν αυτών σας καλούμε να καθορίσετε άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Σας καλούμε επίσης να μας ενημερώσετε σε ποιες διοικητικές πράξεις έχουν προβεί οι υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προέβλεπε αναστολή οικοδομικών αδειών και αλλαγή χρήσης και των τριών οικοπέδων σε κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.

Προτείνουμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, της επιτροπής διαβούλευσης και των υπόλοιπων συλλογικών φορέων της πόλης προκειμένου να ενημερωθούν, να καθορίσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας, ώστε οι διαδικασίες εκποίησης της δημόσιας γης να μην αποβούν τελικά σε βάρος της χώρας και της πόλης μας.

Δεν είναι δυνατόν με αφορμή το δημόσιο χρέος η κυβέρνηση να ξεπουλάει, τα μεγάλα συμφέροντα να πλουτίζουν και οι κάτοικοι της πόλης μας, για δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία, να υπόκεινται σε περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής τους.

Η Δημοτική Αρχή και όλες οι παρατάξεις της πόλης μας πρέπει να αναλάβουμε μαζί με τους κατοίκους τις ευθύνες μας και να αποτρέψουμε δυναμικά τις αποφάσεις του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και της Κυβέρνησης που αφορούν την εκποίηση της δημόσιας γης στο Μαρούσι.

Παρακαλούμε για την άμεση απόκρισή σας στο αίτημά μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λευτέρης Μαγιάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου
ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Πέτρος Κούκουζας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet