ΕΝΟΤΗΤΑ: “Επικίνδυνα αναποτελεσματική η διοίκηση Πατούλη”
Ποιότητα Ζωής

ΕΝΟΤΗΤΑ: “Επικίνδυνα αναποτελεσματική η διοίκηση Πατούλη”

Ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη, καταφέρεται εναντίον της διοίκησης Γιώργου Πατούλη, καθώς η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου ενέκρινε στις 8 Ιουλίου τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της διακήρυξης για την εργασία καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων. Η ανακοίνωση που ακολουθεί χαρακτηρίζει τη διοίκηση Πατούλη “επικίνδυνα αναποτελεσματική για την πυρασφάλεια της πόλης”.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ

Έπρεπε να φτάσει η 8η Ιουλίου για να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την «έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης για την εργασία καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων στον Δήμο Αμαρουσίου για λόγους πυρασφάλειας».

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη διαγωνισμού ύψους 75.000 ευρώ, η αξιολόγηση των προσφορών και η ανακήρυξη μειοδότη για να εκτελεσθούν οι παραπάνω εργασίες που αφορούν στην πυρασφάλεια της πόλης.

Στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσουμε στα μέσα Αυγούστου για να αρχίσουν οι εργασίες, όταν ως γνωστόν η αντιπυρική περίοδος αρχίζει την 1η Μαΐου.

Τα ίδια έγιναν και πέρυσι όταν λόγω ενστάσεων ο μειοδότης ανακηρύχθηκε περί τον Οκτώβριο και φυσικά οι εργασίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ αφού η αντιπυρική περίοδος είχε περάσει.

Η διοίκηση Πατούλη αποδεικνύεται επικίνδυνα αναποτελεσματική για την πυρασφάλεια της πόλης.

Ο κ. δήμαρχος είναι και πρόεδρος του ΣΠΑΠ που έχει σκοπό την προστασία του Πεντελικού όρους κυρίως από πυρκαγιές. Ελπίζουμε οι επιδόσεις του εκεί να είναι πιο αποτελεσματικές από ό,τι στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet