Ενότητα: Στον αέρα τα συμπληρωματικά έργα στην πλατεία Ευτέρπης
Ποιότητα Ζωής

Ενότητα: Στον αέρα τα συμπληρωματικά έργα στην πλατεία Ευτέρπης

«Στον αέρα είναι τα συμπληρωματικά έργα στην πλατεία Ευτέρπης» σύμφωνα με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Λευτέρη Μαγιάκη, επισημαίνει, απαντώντας στη δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, ότι η διοίκηση του Δήμου «ξεκίνησε τα έργα στην πλατεία χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στον αέρα τα συμπληρωματικά έργα στην πλατεία Ευτέρπης
Πλήρης αυθαιρεσία της διοίκησης Πατούλη – Ξεκίνησε τα έργα της Ευτέρπης χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Η Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Δήμο Αμαρουσίου με την υπ΄ αριθμόν 2/2019 Πράξη, αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη σύναψη της σύμβασης «Διαμόρφωση πλατείας Ευτέρπης», προϋπολογισμού 487.312,88 ευρώ, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του εργολάβου που κατασκευάζει το γκαράζ της Ευτέρπης.

Δικαιωνόμαστε έτσι πλήρως όταν καταγγείλαμε, με την από 3/2/2019 δήλωσή μας, το «όργιο αυθαιρεσίας, σπατάλης, ευνοιοκρατίας και αδιαφορίας» της δημοτικής Αρχής.

Μόλις τρεις εβδομάδες από την υποτιθέμενη παράδοσή του, το έργο είναι στον «αέρα», χωρίς νόμιμη σύμβαση. Τα πάντα εξαρτώνται από την απόφαση του VI τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου το οποίο θα συνεδριάσει για τον σκοπό αυτό την Παρασκευή 8/2/2019.

Η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε αυτές τις μεθοδεύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατέθεσε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία δεν ασχολήθηκε επί της ουσίας με το θέμα και την απέρριψε «σιωπηλά».

Δεν ασχολούμαστε λοιπόν με τα περί μιζέριας που αναφέρονται από το γραφείο Τύπου του Δήμου και καλούμε τη δημοτική Αρχή να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα και να μην παίζει παιχνίδια στις πλάτες των κατοίκων και των εμπόρων.

Κατά τα λοιπά, για τα περί ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ο συντάκτης του κειμένου έχει χάσει πολλά «επεισόδια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet