Επίβλεψη έργων στη Σισμανογλείου
Ποιότητα Ζωής

Επίβλεψη έργων στη Σισμανογλείου

Το έργο κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στην οδό Σισμανογλείου και σύνδεσης του Σισμανογλείου Νοσοκομείου με τον αγωγό, επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο έργο, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία και την ολοκλήρωσή του.

 Μετά το πέρας της επίβλεψης, ο δήμαρχος δήλωσε: «Στο πλαίσιο των έργων υποδομής που υλοποιούμε σε ολόκληρο το Μαρούσι, καταφέραμε μετά από επίμονες προσπάθειες να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους των περιοχών Στούντιο Α΄ και Ν. Μαρούσι, με την κατασκευή αγωγού ακαθάρτων επί της οδού Σισμανογλείου και τη σύνδεση του Νοσοκομείου με τον αγωγό, ώστε η αποβολή των νοσοκομειακών αποβλήτων να γίνεται πλέον μέσω αυτού. Η δημοτική αρχή, δίνοντας προτεραιότητα στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, με το έργο αυτό συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, καθώς εξαλείφεται οριστικά το πρόβλημα της δυσοσμίας που προκαλούνταν από την υπερχείλιση του αντλιοστασίου του Νοσοκομείου. Σύντομα θα ακολουθήσει η ένταξη στο δίκτυο αγωγού ακαθάρτων και άλλων-ελάχιστων ακόμη- σημείων της πόλης, τα οποία δεν έχουν ακόμα ενταχθεί. Συνεχίζουμε δυναμικά και αποτελεσματικά το έργο μας γιατί στόχος μας είναι το Μαρούσι να γίνει μία πόλη ακόμα πιο όμορφη, ανθρώπινη και καθαρή».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος συνομίλησε με κατοίκους της οδού Αγίου Γερασίμου και τους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να ενταχθούν σύντομα στο δίκτυο κατασκευής αγωγού ακαθάρτων.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσε στην επίβλεψη του έργου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet