Επεκτείνεται το σχέδιο πόλης στην περιοχή Ηπειρώτικα – Καρπάθικα, στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Επεκτείνεται το σχέδιο πόλης στην περιοχή Ηπειρώτικα – Καρπάθικα, στο Μαρούσι

Τεχνική συνάντηση πραγματοποιήθηκε για την εξέλιξη των εργασιών που αφορούν στην επέκταση του σχεδίου πόλης για την περιοχή «Ηπειρώτικα – Καρπάθικα» (Βόρεια & Ανατολικά του Νεκροταφείου Αμαρουσίου), παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Κώστα Ρώτα, του πολεοδόμου, εκπροσώπου της Μελετητικής Εταιρίας Αντωνίου Παπαγεωργίου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση παρατηρήθηκε σημαντική πρόοδος και τέθηκαν τα επόμενα χρονοδιαγράμματα, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, επί 20 και πλέον έτη, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, πολύ σύντομα φτάνει στο τέλος του, όπως επισήμανε σχετικώς ο κ. Κ. Ρώτας.

Σημειώνεται ότι η σύμβαση με την ανάδοχο Μελετητική Εταιρία υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε:

«Βασική μας προεκλογική δέσμευση υλοποιείται. Είχαμε δηλώσει ότι το Μαρούσι δεν μπορεί να έχει περιοχές δύο ταχυτήτων. Σήμερα βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα της πολιτικής μας βούλησης. Επιστήμονες μελετητές και υπηρεσίες του Δήμου μας συνεργάζονται ταχύτατα για την πολεοδομική τακτοποίηση περιοχών στο Μαρούσι, όπως τα «Ηπειρώτικα – Καρπάθικα» (Βόρεια & Ανατολικά του Νεκροταφείου Αμαρουσίου).

»Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας για την πόλη μας είναι σταθερή και επιλύει χρόνια ζητήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet