Εργασίες καθαρισμού & αντιστήριξης σε ρέμα στο Μαρούσι από την Περιφέρεια
Ποιότητα Ζωής

Εργασίες καθαρισμού & αντιστήριξης σε ρέμα στο Μαρούσι από την Περιφέρεια

Εργασίες καθαρισμού και αντιστήριξης των πρανών του ρέματος Βύρωνος στο Ψαλίδι Αμαρουσίου από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής επέβλεψε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκε κατά μήκος της οδού Κυρίλλου το ρέμα από μπάζα, σκουπίδια και φερτά υλικά, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας, συρματοκιβώτια (σαρζανέτια) σε πρανή που είχαν καταπέσει από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Οκτωβρίου 2015.

Παρόντες ήταν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κατοίκων της περιοχής καθώς επίσης μηχανικοί της Περιφέρειας και του Δήμου Αμαρουσίου.

Το έργο εκτελείται με χρηματοδότηση και κατασκευή – επίβλεψη της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της τρέχουσας εργολαβίας καθαρισμού των ρεμάτων.

Συνεχίζεται εν τω μεταξύ, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κατασκευή των έργων ομβρίων υδάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αμαρουσίου (Στούντιο Α, Ν. Λέσβος, Ψαλίδι), με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet