Ερώτημα Τ. Σπυρόπουλου για την κεραία στο Πολύδροσο
Ποιότητα Ζωής

Ερώτημα Τ. Σπυρόπουλου για την κεραία στο Πολύδροσο

Ερώτημα αναφορικά με κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί στο Πολύδροσο Αμαρουσίου κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Σπυρόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Εκτός των Τειχών.

Με σκοπό το ζήτημα να τεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Δεκεμβρίου 2015, ο κ. Τ. Σπυρόπουλος ρωτά τη δημοτική Αρχή Αμαρουσίου για τις ενέργειες της αναφορικά με τον έλεγχο νομιμότητας της κεραίας, αλλά και για την απομάκρυνσή της.

Ακολουθεί η επιστολή:

Μαρούσι 6-12-2015

Προς: Πρόεδρο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Ko Γαρδέλη Επ.

Ερώτημα προς τη δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου (για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου της 08-12-2015).

Στην περιοχή Πολύδροσου Αμαρουσίου και σε απόσταση αναπνοής από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου και τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της περιοχής εγκαταστάθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας υψηλής τάσης με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των μικρών παιδιών που φοιτούν στις σχολικές μονάδες της περιοχής αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Ερωτάται η δημοτική Αρχή σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή σκοπεύει να προβεί για τον έλεγχο νομιμότητας της εγκατάστασης της κεραίας (αδειοδότηση – μελέτη συνεπειών στην υγεία των περιοίκων κ.λπ.) και ακόμα περισσότερο σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή σκοπεύει να προβεί για την απομάκρυνση της κεραίας από την περιοχή με δεδομένο ότι πρόκειται για περιοχή αμιγούς κατοικίας.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Αναστάσιος Σπυρόπουλος

Αιρετός & ανακλητός εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet