Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο κέντρο Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο κέντρο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους δρόμους του κέντρου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στις οδούς Μητροπόλεως, Σαλαμίνος και Αναβρύτων. Επίσης, η είσοδος στο κέντρο της πόλης δεν θα γίνεται από την οδό Μητροπόλεως, αλλά από την οδό Γαρδέλη και η οδός Μητροπόλεως θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση όσων διενεργούν εργασίες τροφοδοσίας των καταστημάτων, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης της βιοκλιματικής ανάπλασης του ιστορικού εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου και τη λειτουργική παράδοση των πεζοδρόμων, ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτών των νέων παρεμβάσεων:

  • Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του επόμενου διμήνου.
  • Εφαρμόζονται νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους δρόμους του κέντρου και συγκεκριμένα στις οδούς Μητροπόλεως , Σαλαμίνος και Αναβρύτων.
  • Η είσοδος στο κέντρο της πόλης πλέον δεν γίνεται από την οδό Μητροπόλεως, αλλά από την οδό Γαρδέλη.
  • Η οδός Μητροπόλεως χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση όσων διενεργούν εργασίες τροφοδοσίας των καταστημάτων, όπως προβλεπόταν από τον σχεδιασμό που είχε εκπονηθεί για την υλοποίηση του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης.
  • Οι οδοί Σαλαμίνος και Αναβρύτων αποκτούν σταδιακά τον ήπιο, τοπικό χαρακτήρα που τους αρμόζει και εξυπηρετούν πλέον, σχεδόν αποκλειστικά, τις μετακινήσεις των κατοίκων από και προς τους χώρους διαμονής τους.
Τι πετυχαίνουμε

Με τις παρεμβάσεις αυτές η σημερινή Διοίκηση του Δήμου:

  1. Αναβαθμίζει την εμπορική αγορά της πόλης.
  2. Αντιμετωπίζει σε μεγάλο βαθμό το υφιστάμενο μέχρι πριν λίγες ημέρες σημαντικό πρόβλημα της διαμπερούς κυκλοφορίας οχημάτων μέσα από περιοχές κατοικίας.
  3. Ενισχύει τον προαστιακό χαρακτήρα των γειτονιών του κέντρου της πόλης.
  4. Βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Με έργα και όχι με λόγια, με παρεμβάσεις ουσίας και όχι με κορώνες λαϊκισμού, αντιμετωπίζουμε συνολικά τα προβλήματα της πόλης και κάνουμε κάθε μέρα που περνά όλο και καλύτερη, την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet