Λ. Μαγιάκης: Απαράδεκτη η μεταφορά του Εφετείου στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Λ. Μαγιάκης: Απαράδεκτη η μεταφορά του Εφετείου στο Μαρούσι

Δήλωση για τη σχεδιαζόμενη μεταφορά της αίθουσας μεγάλων δικών του Εφετείου στον συνεδριακό χώρο του υπουργείου Παιδείας, στη Λ. Κηφισιάς, στο Μαρούσι, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, Λευτέρης Μαγιάκης.

Σε αυτήν, αφού καταγράφει τους λόγους της διαφωνίας του, κατηγορεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, για υποκριτική συμπεριφορά στο όλο θέμα.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μαγιάκη:

«Η μεταφορά της αίθουσας διεξαγωγής μεγάλων δικών του Εφετείου στο κτήριο του υπουργείου Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισιάς, είναι απαράδεκτη και πρέπει ν’ αποσυρθεί από την κυβέρνηση.

»Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να διεξάγεται σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία της φασιστικής οργάνωσης στο Μαρούσι, για λόγους αυτονόητους. 

»Εκτός όμως από αυτόν τον ουσιαστικό λόγο, η μεταφορά θα επιδεινώσει το ήδη οξυμένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην  περιοχή και την πόλη ολόκληρη. Προκαλεί πάντως εντύπωση η υποκριτική στάση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη και του αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Καραμέρου, που ζητούν τη μη μεταφορά του Εφετείου, όταν μόλις πριν από δύο μήνες είχαν και οι δύο συναινέσει στην επέκταση του διπλανού “Golden Hall” και του γειτονικού κτηρίου του Ομίλου Μυτιληναίου, που επιφέρουν πολλαπλάσιες κοινωνικές και πολεοδομικές επιπτώσεις στις γύρω περιοχές κατοικίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet