Με τον Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Με τον Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με τον Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Καρλαύτη, Ευθύμιου Τσίγκα, Γεώργιου Ζήκου, Ρένας Χαλιώτη και της αρχιτέκτονος μηχανικού, προϊσταμένης Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης Πηνελόπης Καβάγια.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση επί των διαδικασιών ολοκλήρωσης της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης «Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα». Η πρώτη και η δεύτερη ανάρτηση έχουν ολοκληρωθεί και στην παρούσα φάση εξετάζονται οι ενστάσεις επί της δεύτερης ανάρτησης.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τη βούληση της δημοτικής Αρχής να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής στον συντομότερο δυνατό χρόνο, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους Μαρουσιώτες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και να αναβαθμισθεί η περιοχή με έργα υποδομών». «Κοινή επιδίωξή μας είναι να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες και αυτό θα ζητήσω με προσωπική παρέμβασή μου από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους, ώστε να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα που ταλανίζει επί δεκαετίες τους κατοίκους της περιοχής» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Ο Δήμος, στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι «μετά από πρωτοβουλίες, επίμονη προσπάθεια και προσωπικές επαφές του δημάρχου Γιώργου Πατούλη με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής η περιοχή που παρέμενε σε εκκρεμότητα τουλάχιστον επί 18 χρόνια εντάχθηκε στο σχέδιο».

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν η πρόεδρος Ελίζα Τρύφωνος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet