Νέα τροπή στην υπόθεση του πρατηρίου καυσίμων στον Παράδεισο
Ποιότητα Ζωής

Νέα τροπή στην υπόθεση του πρατηρίου καυσίμων στον Παράδεισο

Στο… κενό φαίνεται να πέφτουν οι προσπάθειες για την αποτροπή δημιουργίας μεικτού πρατηρίου υγραερίου και υγρών καυσίμων επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 54, στο Ο.Τ. 531, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Η απόφαση 4/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, περί «προσωρινής αναστολής οικοδομικών εργασιών, καθώς και αναστολής έκδοσης οποιασδήποτε νέας άδειας για το μεικτό πρατήριο υγραερίου και υγρών καυσίμων επί τους οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 54 & Άλσους», απορρίφθηκε ως αναιτιολόγητη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Ας σημειωθεί ότι εκπρόσωποι του Συλλόγου είχαν φέρει αρχικά το θέμα της εγκατάστασης πρατηρίου στην περιοχή του Παραδείσου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2014, για να λάβουν τη διαβεβαίωση του προέδρου του Σώματος Νώντα Γαρδέλη ότι θα φέρει το θέμα ως τακτικό στο αμέσως επόμενο διάστημα (Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Παράδεισο για το πρατήριο καυσίμων).

Ωστόσο, μετά και την απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην απόφαση που έλαβε το Σώμα στις αρχές του 2015  και με δεδομένη την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για την προοπτική εγκατάστασης του πρατηρίου βενζίνης δίπλα στα σπίτια τους, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εκ νέου παρουσία των τελευταίων στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet