Στήνεται γιορτή για την ανάπλαση του κέντρου
Ποιότητα Ζωής

Στήνεται γιορτή για την ανάπλαση του κέντρου

Σε ατμόσφαιρα γιορτής θα πραγματοποιηθεί η λειτουργική παράδοση της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου Αμαρουσίου, “ένα έργο πνοής για την πόλη που αλλάζει ριζικά την εικόνα του κέντρου”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, το οποίο στη συνέχεια αναφέρει τα εξής:

 Τα εγκαίνια και την παράδοση του έργου θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 12:00, στη συμβολή των πεζοδρόμων Ερμού και Διονύσου.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης υποδέχονται το γεγονός και τους καταναλωτές με ένα τριήμερο μεγάλων προσφορών, στις 11, 12 και 13 Απριλίου και προσκαλούν όλους, κατοίκους και επισκέπτες, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αγορά της πόλης και να επωφεληθούν των προνομιακών εορταστικών τιμών.

Ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους θα δημιουργήσουν οι guest καλλιτέχνες Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, μουσικά συγκροτήματα, εργαστήρια χειροτεχνίας για παιδιά και κληρώσεις δώρων. Θα δωθούν, επίσης, δωροεπιταγές και κεράσματα, μία ευγενική προσφορά των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Η Φιλανθρωπική Ορχήστρα του Δήμου, η Ορχήστρα Τζαζ του Δήμου Αμαρουσίου και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με ζωντανές συνδέσεις, επιμελούνται τη μουσική ατμόσφαιρα των εγκαινίων. Η Τοπική Εφορία Προσκόπων Αμαρουσίου θα δώσει το δικό της «παρών» με ένα πρωτότυπο εργαστήρι αερομοντελισμού για παιδιά, ενώ το 1ο Σμήνος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, σε ρόλο οδηγού, θα «ξεναγεί» τους επισκέπτες σε σημεία ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο.

Αναβάτες σε κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου θα δίνουν το παράδειγμα για εύκολες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, ενθαρρύνοντας κατοίκους και επισκέπτες να επιλέξουν το κοινόχρηστο ποδήλατο για τη μετάβασή τους από και προς το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου περιμένει τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες για να γιορτάσουν όλοι μαζί το μεγάλο αυτό γεγονός για την πόλη του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet