Ο Σύλλογος «Η Κασταλία» συζητά για την πλατεία Αγ. Λαύρας
Ποιότητα Ζωής

Ο Σύλλογος «Η Κασταλία» συζητά για την πλατεία Αγ. Λαύρας

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» ενημερώνει ότι μέλος της πρόκειται να συναντηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου, Πακόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με αρμόδιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, στην πλατεία Αγίας Λαύρας, προκειμένου να συζητήσουν για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν εκεί στο πλαίσιο της «βιοκλιματικής» ανάπλασης της πλατείας, την οποία έχει ανακοινώσει ο Δήμος.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και των Μέσων Ενημέρωσης να παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συζήτησης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος), στις 8:30 π.μ., το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Θέμις Αδαμόπουλος (δασολόγος), εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πρόκειται να συναντηθεί, στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, εντός του χώρου που εκτελούνται τα έργα, με τον αρμόδιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συζητήσουν (σε σχέση βέβαια με τις προτάσεις του Συλλόγου μας) για τις εργασίες που θα γίνουν εκεί, στα πλαίσια της «βιοκλιματικής» ανάπλασης της πλατείας. Όσοι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και ΜΜΕ της πόλης μας προσέλθουν στην πλατεία, θα ενημερωθούν από τον κ. Αδαμόπουλο για τα αποτελέσματα της συζήτησης.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Δήμητρα Κρεκούκια               Χρήστος Παπαζλιώτης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet