Παρουσίαση μεγάλου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ
Ποιότητα Ζωής

Παρουσίαση μεγάλου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ

Την έναρξη του μεγάλου σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ, που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμαρουσίου στα σχολεία της πόλης από 20 Φεβρουαρίου έως 27 Απριλίου 2018, με τη συνεργασία της εταιρίας ΑΝΑΜΕΤ Α.Ε., θα ανακοινώσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10 π.μ., στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης 9, Μαρούσι).

Πρόσκληση παρουσίασης

Για το πρόγραμμα, εκ μέρους της εταιρείας ΑΝΑΜΕΤ Α.Ε., θα μιλήσει ο σύμβουλος διοίκησης Ευρυπίδης Κορρές.

Με την ευκαιρία της νέας αυτής πρωτοβουλίας του Δήμου Αμαρουσίου για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Σταθερά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος, στο Μαρούσι αξιοποιούμε κάθε επωφελή συνεργασία για να ευαισθητοποιούμε τους συμπολίτες μας, πολύ δεν μάλλον όταν πρόκειται για τους νέους μας. Τα σχολεία αποτελούν τα “φυτώρια” για να εμπεδωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε μέσα από συνεργασίες και προσπάθειες όπως αυτή. Μέσα από το παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα, διαπαιδαγωγούμε τους νέους μας να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον, να κάνουν την ανακύκλωση καθημερινή τους συνήθεια».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet