“Προσκλητήριο” κατοίκων Καραολή & Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο
Ποιότητα Ζωής

“Προσκλητήριο” κατοίκων Καραολή & Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο

Με ανακοίνωσή τους, οι κάτοικοι της Καραολή Δημητρίου, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, καλούν σε συνάντηση την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, στις 19:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Παραδείσου & Κεραμεικού), όπου θα συζητεί η κατάργηση των θέσεων στάθμευσης στην περιοχή εξαιτίας του υπό εξέλιξη έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Κατασκευή ποδηλατόδρομου (φωτό2)

“Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει στον Άγιο Θωμά, καθώς και στην οδό Ευζώνων, ψηλά στην οδό Φραγκοκλησιάς. Λόγω της αντίθεσης των κατοίκων και του Συλλόγου, δεν συνεχίστηκε το έργο στον Παράδεισο, διότι διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη κυκλοφοριακή μελέτη. 

Από τη δημοτική αρχή προτάθηκε να δοθούν θέσεις στάθμευσης στα αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν θέσεις στις κατοικίες τους (πιλοτές/αυλές) επί της οδού Αρτέμιδος (στην πρώην Ζήμενς, νυν Μυτιληναίος) κι ενδεχομένως να διατηρηθούν θέσεις στάθμευσης στη μία πλευρά  του δρόμου.

Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερο σοβαρό και θα πρέπει να εκφραστεί η άποψη κυρίως των κατοίκων της Καραολή & Δημητρίου, είναι αναγκαίο να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στη συνάντηση αυτή, ώστε να έχει ο Σύλλογος την άποψη των κατοίκων στην επικείμενη συνάντησή του με τον αντιδήμαρχο, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους μελετητές του έργου”. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet