Προχωρούν τα έργα ανάπλασης σε πλατεία Ηρώων και γύρω οδούς στο Μαρούσι
Κοινωνία

Προχωρούν τα έργα ανάπλασης σε πλατεία Ηρώων και γύρω οδούς στο Μαρούσι

Το έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων Αμαρουσίου και της ανακατασκευής των οδών Αναβρύτων και Αρκαδίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών που έχουν ξεκινήσει από τις 13 Ιανουαρίου 2020 και αναμένεται να περατωθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία ενός ανοικτού σύγχρονου δημόσιου χώρου αναψυχής και πρασίνου που θα συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της πόλης και ταυτόχρονα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους των άλλων περιοχών. Παράλληλα, προβλέπεται να αποδοθεί ένας πολιτιστικός χαρακτήρας ο οποίος θα ενοποιεί παλαιά και σύγχρονα σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος του Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στον χώρο ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Μαρούσι πρέπει σταδιακά να γίνει ελκυστικότερο στη διαβίωση, με περισσότερο πράσινο και λιγότερο τσιμέντο. Το έργο στην πλατεία Ηρώων είναι μέρος αυτού του σχεδιασμού μας, πάντα σε αρμονία με τους αναγκαίους βιοκλιματικούς όρους. Πολύ σύντομα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα χαίρονται έναν τελείως ανακαινισμένο κοινόχρηστο χώρο ο οποίος θα υποστηρίξει σημαντικά και την εμπορική δραστηριότητα του κέντρου της πόλης».

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης και Ευάγγελος Κάββαλος, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου επί πολεοδομικών θεμάτων Κωννσταντίνος Μπέρδος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet