Σε εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Σε εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου

O δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και τον όμιλο του ΣΚΑΪ συμμετείχε στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο στους μπλε κάδους και τους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης που υπάρχουν στην πόλη, η οποία διεξήχθη στην πλατεία Γαρδέλη.

Μέσα από την ενέργεια και με το σύνθημα «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους» στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ότι η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής και η κινητοποίηση όλων για να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφερόμενος σε αυτή τη σημαντική δράση υπογράμμισε ότι:

«Η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων με την ανάπτυξη της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης των υλικών αποτελεί κορυφαία επιλογή της δημοτικής Αρχής, καθώς έχει να κάνει με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, με την εικόνα της πόλης, με την καθημερινότητα των κατοίκων της.

»Είναι κοινώς αποδεκτό ότι όσες προσπάθειες και αν γίνουν, όσες πρωτοβουλίες και αν αναληφθούν, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε αποτέλεσμα αν δεν συμμετάσχουν οι ίδιοι οι πολίτες, αν δεν λειτουργήσουμε ως μια ομάδα υπέρ της πόλης μας.

»Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συμμετοχή τους, είναι το μεγάλο ζητούμενο για να μπορέσουμε, να κάνουμε τον Δήμο μας, όσο γίνεται πιο καθαρό και πιο όμορφο με πρώτη προτεραιότητα την ανακύκλωση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι πλέον ότι η ανακύκλωση αποτελεί μονόδρομο για το καλό του τόπου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet