Σε εξέλιξη το έργο στη Μόσχα
Ποιότητα Ζωής

Σε εξέλιξη το έργο στη Μόσχα

Το έργο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης της οδού Δ. Μόσχα, που βρίσκεται σε εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο, μεταξύ των έργων που υλοποιούνται στο κέντρο και στην περιφέρεια της πόλης, επίβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.

Κατά την επίσκεψή του στην οδό Δ. Μόσχα, ο κ. Γ. Πατούλης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους εκπροσώπους και μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο έργο και στην τήρηση του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του.

Με την ευκαιρία αυτή ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των έργων υποδομής και ανάπλασης που υλοποιούμε σε όλο το Μαρούσι, σε κάθε γειτονιά, πραγματοποιείται για την περιοχή ανακατασκευή και διαμόρφωση σε πρώτη φάση στις οδούς Δ.Μόσχα, Γούναρη και Λευκών. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, εμείς μέσα από σκληρή προσπάθεια διεκδικούμε τη χρηματοδότηση έργων για την πόλη μας. Έργα για μία πόλη πιο λειτουργική, πιο όμορφη, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα ζωής των κατοίκων της. Γιατί στόχος μας είναι να γίνει το Μαρούσι πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα».

Το δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσε στην επίβλεψη του έργου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet