Συνάντηση επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου με 3 τοπικούς Συλλόγους
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου με 3 τοπικούς Συλλόγους

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 συνάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου, Θανάση Φωτόπουλου, με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, του Συλλόγου Παραδείσου και του Συλλόγου Πολυδρόσου με αντικείμενο συζήτησης τρέχοντα θέματα των περιοχών.

Από τους συλλόγους παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων, Κέλλυ Δάνου, από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, Γωγώ Βαρδουλάκη, από τον Σύλλογο Παραδείσου, και Παναγιώτης Πάντος, από τον Σύλλογο Πολυδρόσου, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυδρόσου Βασίλης Καπρινιώτης και Γιάννης Κορομπίλης, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Πολυδρόσου, «ο κ. Θανάσης Φωτόπουλος επισκέφθηκε το σύνολο της διαδρομής του ποδηλατοδρόμου στο έργο της βιοκλιματικής, από την οδό Καραμανλή έως τη Λ. Κηφισίας και προσωπικά διαπίστωσε τις ελλείψεις και ατέλειες του έργου, τα αδιάνοικτα τμήματα των παραδρόμων της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης, το αδιέξοδο – αδιάνοικτο τμήμα της οδού Ροδοδάφνης, τα μη ηλεκτροφωτισμένα τμήματα της οδού Ευζωνων, τον χώρο των 9 στρεμμάτων στη συμβολή Αττικής Οδού, Λ. Πεντέλης και Φραγκοκλησιάς, που οι τοπικοί σύλλογοι διαχρονικά ζητούν την ανάπλασή του από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου και Χαλανδρίου».

Παράλληλα, ενημερώθηκε, σύμφωνα με τον Σύλλογο, «για τα θέματα οδικής ασφάλειας του Πολυδρόσου και Παραδείσου, τις δυσκολίες μετακίνησης εξαιτίας των εκκρεμοτήτων των κυκλοφοριακών μελετών και για τα θέματα των ομβρίων που από δεκαετίες απασχολούν και τις 2 Π.Ε.».

Για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 30 Μαΐου η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταθέσει σχετική ερώτηση για τον ποδηλατοδρόμο και το έργο της «βιοκλιματικής», που εκτιμάται ότι θα συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης, καθώς για το ίδιο θέμα έχει καταθέσει ερώτηση που, όπως σημειώνει ο Σύλλογος Πολυδρόσου, εκκρεμεί η συζήτηση της από 9-5-2017, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού.

Τέλος, ο Σύλλογος Πολυδρόσου, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να παραστούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σημειώνοντας: «Λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων σχετικά με το έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων», η παρουσία όλων μας επιβάλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 30 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet