Τη διευθέτηση δυσλειτουργίας στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ζητεί ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Τη διευθέτηση δυσλειτουργίας στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ζητεί ο Γ. Πατούλης

Την αποκατάσταση δυσλειτουργίας που παρατηρείται στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) των Άνω Λιοσίων ζητεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Δήμου Αμαρουσίου γίνεται λόγος για «σοβαρή δυσλειτουργία με πολύωρες καθυστερήσεις στην πύλη και το κλείσιμο αυτής σε τακτά χρονικά διαστήματα που επηρεάζουν σοβαρά το έργο της αποκομιδής στους Δήμους της Αττικής και γενικότερα τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση και σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου μόνον την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 υπήρχαν τετράωρες καθυστερήσεις στην πύλη με αποτέλεσμα να παραμένουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου απορριμματοφόρα γεμάτα με απορρίμματα, γεγονός που επηρεάζει δυσμενώς και την αποκομιδή της επόμενης μέρας.

Ως εκ τούτου, ο κ. Πατούλης καλεί την Περιφέρεια Αττικής να μεριμνήσει για την άμεση διευθέτηση της δυσλειτουργίας αυτής, μέχρι η σύμπραξη των Δήμων να δώσει λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet