“Τοπίο στην ομίχλη” η οδός Φραγκοκλησιάς
Ποιότητα Ζωής

“Τοπίο στην ομίχλη” η οδός Φραγκοκλησιάς

“Τις τελευταίες δέκα μέρες στην οδό Φραγκοκλησιάς επικρατούν αφόρητες συνθήκες, εξαιτίας της σκόνης και της λάσπης λόγω της κατασκευής του έργου της βιοκλιματικής αναβάθμισης» καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Εάν σε αυτό προστεθούν και τα από έτους γνωστά κυκλοφοριακά προβλήματα (18.000 οχηματα/24h, δεκάδες ατυχήματα κ.λπ.), που όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, παρουσιάστηκαν από τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς προς Λ. Πεντέλης, χωρίς καμία κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή αμιγούς κατοικίας της πολεοδομικής ενότητας  (Σάμου έως την παραρεμάτια Κορυτσάς), γίνεται εύκολα αντιληπτή η δυσαρέσκεια η οποία εκφράζεται με παρεμβάσεις διαμαρτυρίες του προς τον τοπικό Σύλλογο, τους επιβλέποντες το έργο, αλλά και προς τη δημοτική Αρχή και τους δημοτικούς συμβούλους.

“Η σήμανση του έργου δεν τηρεί καμία συμβατική υποχρέωση και ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια των διερχομένων, ενώ τη νύχτα η οδός Φραγκοκλησιάς, λόγω της σκόνης, μοιάζει με τοπίο στην ομίχλη” αναφέρει χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της περιοχής.

Ο ίδιος προτείνει ως λύση να αναλάβει ο Δήμος Αμαρουσίου, σε καθημερινή βάση, να καθαρίζει την περιοχή εργασιών, με τα μηχανήματα που διαθέτει, όπως συμβαίνει σε δρόμους όπου πραγματοποιούνται καθημερινά οι λαϊκές αγορές…

Το “φωτορεπορτάζ” που συνοδεύει τις καταγγελίες των κατοίκων… μιλά από μόνο του (πατήστε πάνω στη φωτό για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος).

Οδός Φραγκοκλησιάς (φωτό1)

Οδός Φραγκοκλησιάς (φωτό3)

Οδός Φραγκοκλησιάς (φωτό1)

Οδός Φραγκοκλησιάς (φωτό4)

Οδός Φραγκοκλησιάς (φωτό5)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet