Το νέο πάρκινγκ της οδού Χατζηαντωνίου παρέλαβε ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Το νέο πάρκινγκ της οδού Χατζηαντωνίου παρέλαβε ο Γ. Πατούλης

Τον νέο χώρο στάθμευσης, δυναμικής 35 θέσεων, στην καρδιά του Αμαρουσίου, επί της οδού Χατζηαντωνίου, παρέλαβε επίσημα ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από εκπρόσωπο της δωρήτριας κατασκευαστικής εταιρείας.

Πρόκειται για εκτέλεση συμφωνίας που, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, διεκδίκησε και πέτυχε η διοίκηση του Δήμου από την οποία προκύπτει όφελος για τον Δήμο, τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, καθώς θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών του κέντρου.

Στο πλαίσιο της παράδοσης – παραλαβής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Σπύρο Σταθούλη και Νίκο Πέππα, βρέθηκε στον χώρο, και από κοινού με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Φώτη Γιόφτσιο, έδωσαν και επίσημα το πράσινο φως για τη λειτουργία του 3ου επιπέδου του υπόγειου χώρου στάθμευσης, του οποίου η πλήρης κυριότητα έχει περιέλθει στον Δήμο κατόπιν σχετικής σύμβασης.

Με την ευκαιρία της επίσημης παραλαβής του χώρου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαρακτήρισε την εξέλιξη ιδιαίτερα θετική καθώς , όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δίνει μία ανάσα στο πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο. «Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών. Με τη διάθεση προς χρήση του νέου αυτού χώρου στάθμευσης, αυξάνουμε σε επίπεδο στάθμευσης τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας και με μηδενικό κόστος καταφέραμε να αυξήσουμε τη δημοτική περιουσία μας», επεσήμανε.

Για τη διαδικασία εξυπηρέτησης του κοινού στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης ο Δήμος Αμαρουσίου θα μας ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet