Video

Φραγκοκλησιάς & Ακακιών: 810 οχήματα/ώρα και φορτηγά! – VIDEO

Ο κάτοικος του Πολυδρόσου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Πάντος,  ο οποίος έχει ξεκινήσει προσωπικό αγώνα κατά των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή με αιχμή το άνοιγμα της οδού Φραγκοκλησιάς (Κόντρες και μεταξύ όμορων συλλόγων για το άνοιγμα της Φραγκοκλησιάς), συνεχίζει να κοινοποιεί στοιχεία που δείχνουν τη σοβαρή κυκλοφοριακή επιβάρυνση της περιοχής.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, αναφέρεται σε μια καθημερινή μέρα (Τρίτη 23/12) και ώρα (16:30 έως 17:30), όπου -όπως τονίζεται- “ο πραγματικός και όχι o υπολογισμένος κυκλοφοριακός φόρτος στην οδό Φραγκοκλησιάς & Ακακιών, η οποία ενώνει χωρίς ιδιαίτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις Λ. Πεντέλης & Κηφισίας, στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, ανέρχεται στον εντυπωσιακό αριθμό των 810 οχημάτων/ώρα!!!”.

Στο βίντεο που κοινοποιεί ο κ. Π. Πάντος, μάλιστα, φαίνεται “διέλευση φορτηγού (47:21) με επικίνδυνο φορτίο(;), εντός αστικής περιοχής αμιγούς κατοικίας, αφιερωμένη στους υπερμάχους της ανεξέλεγκτης και πάνω από τη ρεματιά Πεντέλης-Χαλανδρίου διαμπερούς κυκλοφορίας, στο συνολικό μήκος της Φραγκοκλησιάς στο Πολύδροσο”.

Η αλήθεια είναι ότι οι εμπλεκόμενοι Δήμοι θα πρέπει να προβούν και σε δικές τους μετρήσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του κ. Π. Πάντου, προκειμένου να δοθεί μία οριστική πλέον λύση στο όλο θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet