Ερώτηση Μ. Διακολιού για την οδό Ανδρέα Τσατήρη
Ποιότητα Ζωής

Ερώτηση Μ. Διακολιού για την οδό Ανδρέα Τσατήρη

Ερώτηση σχετικά με την προσπελασιμότητα της οδού Ανδρέα Τσατήρη, στο Πολύδροσο Αμαρουσίου θέτει προς τη δημοτική Αρχή της πόλης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού.

Η ερώτηση πρόκειται να τεθεί από τη δημοτική σύμβουλο κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει ως ακολούθως:

Στα σύνορα Πολυδρόσου και Σωρού Αμαρουσίου, υπάρχει η οδός Ανδρέα Τσατήρη, η οποία είναι αδιάνοικτη.

Το πρόβλημα όμως έγκειται κυρίως στο γεγονός του ότι η πρόσβαση στην οδό εμποδίζεται συστηματικά από πέτρες, μπάζα, σκουπίδια, σωρούς χωμάτων και από ένα ελαιόδενδρο που κόπηκε μετά τη φωτιά στην περιοχή, έτσι ώστε να πέσει ακριβώς στη μέση του δρόμου.

Η παρεμπόδιση της προσπελασιμότητας της οδού, πέραν της ταλαιπωρίας των κατοίκων που συνεπάγεται και της προφανούς παράβασης της νομιμότητας που ενέχει, στην πυρκαγιά που σημειώθηκε στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα -με βάση τις μαρτυρίες των κατοίκων- να δυσχερανθεί το έργο της κατάσβεσης, αφού τα πυροσβεστικά οχήματα είχαν δυσκολία να επιχειρήσουν κοντά στην εστία.

Ερωτάται:

  1. Ποιος ο λόγος  που ο Δήμος δεν έχει προβεί σε καθαρισμό και εξομάλυνση του εδάφους της οδού Τσατήρη;
  2. Υπάρχει εκτίμηση περί του αν η κατάσταση της οδού οφείλεται σε παραμέληση, καιρικές συνθήκες ή σε ανθρώπινο παράγοντα;
  3. Ποιες οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί η αρμόδια υπηρεσία για να επιλυθεί το ζήτημα και πότε;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet