Ανοιχτή συνάντηση της Ενότητας για τη ΣΜΠΕ του πρώην Ολυμπιακού Χωριού Τύπου
Ποιότητα Ζωής

Ανοιχτή συνάντηση της Ενότητας για τη ΣΜΠΕ του πρώην Ολυμπιακού Χωριού Τύπου

Η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι καλεί τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων της πόλης σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα την κατάθεση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την έκδοση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) νομιμοποίησης του «Mall» (Οι 24 μέρες που μπορούν ν’ αλλάξουν το πρώην Ολυμπιακό Χωριό Τύπου).

«Η διαδικασία αυτή προωθείται ύστερα από την απόφαση 376/2014 του ΣτΕ, με βάση την οποία το “Mall” κρίθηκε οριστικά και αμετάκλητα ως αυθαίρετο» σημειώνει η Ενότητα στη σχετική ανακοίνωσή της.

Η παράταξη θα παρουσιάσει τις απόψεις της στους τοπικούς φορείς πριν τη διαμόρφωση της τελικής της θέσης που θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη δημόσια διαβούλευση. Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών «Αγ. Κωνσταντίνος», που βρίσκονται στο ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες (e-mail επικοινωνίας: giatomarousi.gr/Τηλ. επικοινωνίας 6934 443888/fb: Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet