Προδιαβούλευση για τη ΣΜΠΕ του «Mall» σήμερα στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Προδιαβούλευση για τη ΣΜΠΕ του «Mall» σήμερα στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Με απόφαση της διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, προκαταρκτική συζήτηση ενημέρωσης – διαβούλευσης, με αντικείμενο τη «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων γα την έκδοση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου νομιμοποίησης του Μall».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα γίνει, σύμφωνα με τον Δήμο, από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου παρουσίαση του ιστορικού και της νομικής διάστασης της κατασκευής του Mall, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία που συνδέονται με τον Δήμο. Τέλος, οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους πάνω στο σχέδιο της Μελέτης.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων για την πορεία εκτέλεσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την πόλη.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις, οι σύλλογοι και φορείς της πόλης, καθώς και οι κάτοικοι.

Λόγω της σημαντικότητας των θεμάτων, η παρουσία των κατοίκων του Αμαρουσίου στη σημερινή εκδήλωση είναι, όπως σημειώνει ο Δήμος, απαραίτητη.

Μετά τη σημερινή προδιαβούλευση θα ακολουθήσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 η τελική διαβούλευση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τα συμπεράσματα της οποίας θα εισαχθούν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet