Καθυστερήσεις στην αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων καταγγέλλει κάτοικος
Ποιότητα Ζωής

Καθυστερήσεις στην αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων καταγγέλλει κάτοικος

Καθυστερήσεις στην αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει ο κάτοικος της περιοχής Πολυδρόσου Αμαρουσίου κ. Παναγιώτης Αποστόλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Π. Αποστόλου αναφέρεται σε περιστατικό μη αποκομιδής κλαδιών και στρωμάτων από την οδό Ροδοδάφνης και σημειώνει:

Η ενημέρωση που υπάρχει από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου είναι πως κάθε Πέμπτη περνά από το Πολύδροσο φορτηγό και μαζεύει κομμένα κλαδιά δένδρων και διάφορα άλλα μεγάλα απορρίμματα.

Ωστόσο, από την οδό Ροδοδάφνης, παρ΄ ότι κλείνουν 15 ημέρες, εν τούτοις κανένα φορτηγό δεν έχει περάσει για να μαζέψει τα κλαδιά και τα στρώματα. Κι ας ενημερώθηκε τηλεφωνικά η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να εκτελέσει την υποχρέωσή της έναντι των δημοτών του Δήμου Αμαρουσίου.

Πέραν του προβλήματος καθαριότητας, δημιουργείται και μείωση των θέσεων παρκαρίσματος των αυτοκινήτων, από τη στιγμή που επιβαρύνθηκαν όλοι οι κάθετοι δρόμοι της οδού Φραγκοκκλησιάς, λόγω των έργων κατασκευής ποδηλατοδρόμου που εδώ και 16 μήνες κατασκευάζεται, αλλά δεν ολοκληρώνεται.

Παναγιώτης Αποστόλου

Κάτοικος Πολυδρόσου Αμαρουσίου   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet