Ανακύκλωση ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

Ανακύκλωση ηλεκτρικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει την προσπάθεια για ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προχωρεί στην περισυλλογή χρησιμοποιούμενων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συνεργαζόμενος με εγκεκριμένο σύστημα ανακύκλωσης.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8023729 και 210 8026762, προκειμένου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, να παραλαμβάνονται τα υλικά από το σημείο εναπόθεσής τους.

Επίσης, οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παραδώσουν μόνοι τους τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπορούν να προσέρχονται  από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 7:00 έως 15:00, στο αμαξοστάσιο του Δήμου (επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41).

Για τις μικρές ηλεκτρικές συσκευές υπάρχουν κάδοι συλλογής στα εξής σημεία του Δήμου:

  • Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα).
  • ΚΕΠ Κοκκινιάς (Μεσογείων 82).
  • Βορέειος Βιβλιοθήκη (Μιλτιάδου & Στεφάνου Δραγούμη 9).
  • Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου (Περικλέους 22).

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανακύκλωσης δήλωσε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου, πρωτοπόρος στην εναλλακτική διαχείριση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, συνεχίζει την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.

»Η ανακύκλωση είναι ζήτημα τόσο συλλογικό, όσο και προσωπικό, την οποία οφείλουμε να εντάξουμε στον καθημερινό τρόπο ζωής μας, ώστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Σας περιμένουμε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας, ώστε να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet