Το έργο ανακατασκευής της οδού Ερ. Σταυρού επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Το έργο ανακατασκευής της οδού Ερ. Σταυρού επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Τη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προκειμένου να επιθεωρήσει την έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή της οδού Ερυθρού Σταυρού και την επέκταση τμήματος του πεζοδρομίου επί αυτής.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στην περιοχή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Ένα ακόμη έργο με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε εξέλιξη, το οποίο θα συμβάλλει στην ασφαλή διέλευση πεζών και οδηγών από την πολυσύχναστη οδό της Ερυθρού Σταυρού, που διέρχεται έμπροσθεν των νοσοκομείων “ΜΗΤΕΡΑ” και “ΥΓΕΙΑ”.

»Για μία ακόμη φορά καλούμε την Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει στη χρηματοδότηση των έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας και για τα οποία  έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένες μελέτες. Η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων σε γειτονιές του Αμαρουσίου, η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ψαλίδι, η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, είναι μερικά από αυτά».

Τον κ. Πατούλη συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου Αθανάσιος Φωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet