Η Μ. Διακολιού για το θέμα της οδού Μπόθου
Ποιότητα Ζωής

Η Μ. Διακολιού για το θέμα της οδού Μπόθου

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού επανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Νοεμβρίου 2016 το θέμα της οδού Μπόθου, ζητώντας απαντήσεις για ερωτήματα που είχε θέσει για την περιοχή κι επαναλαμβάνοντας ότι «η εν λόγω οδός είναι αδιαμόρφωτη, χωματόδρομος ουσιαστικά, η πλατεία μπροστά της παραμελημένη, και  ότι η αρίθμησή της είναι  άτυπη».

Όπως αναφέρει, σε σχετική της ανακοίνωση, η απάντηση που δόθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Βασίλη Κόκκαλη, «ήταν ένα δηκτικό σχόλιο για το “καθυστερημένο ενδιαφέρον” της κας Διακολιού, υποστηρίζοντας ότι η οδός Μπόθου δεν είναι παραμελημένη, αφού συνδέθηκε με το αποχετευτικό δίκτυο, δημιουργήθηκε εκεί πλατεία με αυτόματο πότισμα και επίκειται ασφαλτόστρωσή της».

Η κα Διακολιού επέμεινε ότι αυτή δεν είναι η άποψη των κατοίκων, ενώ ειδικά για το αυτόματο πότισμα υπενθύμισε ότι έχει αφαιρεθεί ο χρονοδιακόπτης και οι κάτοικοι ποτίζουν από μόνοι τους τα δέντρα, πολλά από τα οποία φύτεψαν οι ίδιοι. Στο σημείο αυτό, όπως αναφέρει η ίδια, παρενέβη ο κ. δήμαρχος, λέγοντας ότι «καλά κάνουν οι κάτοικοι και ποτίζουν τα δέντρα, ας μην κάθονται “αραχτοί και λάιτ” να τα περιμένουν όλα από τον Δήμο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet