Ενότητα: Σε διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη Πολυδρόσου που εκπονήθηκε με συλλόγους
Ποιότητα Ζωής

Ενότητα: Σε διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη Πολυδρόσου που εκπονήθηκε με συλλόγους

Συνάντηση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή του Πολυδρόσου Αμαρουσίου διενεργήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 μεταξύ του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βασίλη Κόκκαλη, της δημοτικής συμβούλου του συνδυασμού Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι Μαίρης Διακολιού, του καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών – μελετητή Ευ. Ματσούκη, των προέδρων των Συλλόγων Παραδείσου κ. Μπίσκου-Βαρδουλάκη και Πολυδρόσου Βασίλη Καπρινιώτη, της ταμία του Συλλόγου Παραδείσου Αγγελικής Κουφοπούλου και του μέλους του Συλλόγου Πολυδρόσου Π. Πάντου.

Αφορμή για τη συνάντηση υπήρξε η ερώτηση που υπέβαλε στο Δ.Σ. της 1ης Μαρτίου 2016 εκ μέρους του συνδυασμού η Μαίρη Διακολιού σχετικά με τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του κ. Ματσούκη αναφορικά με την περιοχή Πολυδρόσου Αμαρουσίου και όχι μόνο (Ερωτήσεις Ενότητας για κυκλοφοριακό Πολυδρόσου & ασφάλεια πεζών).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξήχθη, η Μαίρη Διακολιού, όπως και οι εκπρόσωποι των συλλόγων, κατήγγειλε τη διοίκηση του Δήμου ότι ερήμην των δημοτών τροποποίησε δραστικά την πρόταση του μελετητή που είχε διαμορφωθεί σε συνεργασία με τα σωματεία των ενδιαφερόμενων περιοχών, με μοναδικό γνώμονα, απ΄ ότι διεφάνη, την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρήσεων και όχι των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής. Επίσης, κατήγγειλε την αδικαιολόγητη πρακτική της δημοτικής Αρχής να αρνείται την ίδια την ύπαρξη της αρχικής πρότασης του μελετητή».

Εν τέλει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από τη συνάντηση, υπό την πίεση των διαμαρτυριών, ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να τεθεί σε διαβούλευση η εκδοχή της μελέτης που εκπονήθηκε σε συνεργασία με τους συλλόγους και επίσης να αποστείλει επιστολή στον ομόλογό του από τον Δήμο Χαλανδρίου, καλώντας τον σε συνεργασία για την ορθολογικότερη κυκλοφοριακή διευθέτηση της ενιαίας περιοχής Πολυδρόσου που χωρίζεται διοικητικά μεταξύ των δύο δήμων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet