Το έργο ασφαλτόστρωσης στην Π.Ε. Κέντρου επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Το έργο ασφαλτόστρωσης στην Π.Ε. Κέντρου επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Το έργο ασφαλτόστρωσης στην Πολεοδομική Ενότητα του Κέντρου στην οδό Βασ. Όλγας για την ανακατασκευή του οδοστρώματος στο τμήμα από Αριστοτέλους έως Π. Κυριακού επιθεώρησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου 2016, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Κόκκαλη.

Το έργο αυτό, όπως και τα αντίστοιχα έργα ασφαλτόστρωσης στις Πολεοδομικές Ενότητες Αναβρύτων, Σωρού, Νέου Αμαρουσίου, είναι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, αποτέλεσμα διεκδίκησης του δημάρχου Αμαρουσίου από το υπουργείο Μεταφορών προ τριετίας για τη χρηματοδότηση έργων οδοποιίας στην πόλη με το ποσόν των 300 χιλιάδων ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια.

Με την ευκαιρία της έναρξης των έργων ασφαλτόστρωσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Περιμένουμε από την Περιφέρεια με ίδιους πόρους να ασφαλτοστρώσει τις οδούς του Δήμου που ανήκουν στην αρμοδιότητά της. Τις οδούς Πεντέλης, Περικλέους – Λ. Δημοκρατίας, Χατζηαντωνίου και Όθωνος. Ας καταλάβουν ότι διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα, δηλαδή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, τα οποία με ίσο τρόπο θα πρέπει να κατανέμονται στους Δήμους. Μέχρι αυτή τη στιγμή, αυτό δεν το έχουμε δει ακόμη».

Τα έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζονται σήμερα το βράδυ στην Π.Ε. του Νέου Αμαρουσίου στην οδό Σισμανογλείου, στο τμήμα από την είσοδο Νοσοκομείου ως Καλπακίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet