ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου: Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα – Απαράδεκτες οι συνθήκες στο αμαξοστάσιο
Κοινωνία

ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου: Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα – Απαράδεκτες οι συνθήκες στο αμαξοστάσιο

Για ακόμη ένα εργατικό ατύχημα στον Δήμο κάνει λόγο η ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου, η οποία αναφέρει ότι εργαζόμενη γλίστρησε και έπεσε στις σκάλες του αμαξοστασίου.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι η διοίκηση του Δήμου «παραδέχεται ότι οι συνθήκες στο αμαξοστάσιο είναι απαράδεκτες, αλλά δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για να τις βελτιώσει».

Συγκεκριμένα, η ΔΑΣ-ΟΤΑ τονίζει:

«Άλλο ένα εργατικό ατύχημα στον Δήμο μας. Συγκεκριμένα συνάδελφος γλίστρησε και έπεσε στις σκάλες του αμαξοστασίου. Το νέο ατύχημα δεν προέρχεται ούτε από την κακιά στιγμή, ούτε από την κακιά την ώρα. Είναι συνειδητή η απαξίωση που έχει δείξει και η σημερινή διοίκηση του Δήμου για το αμαξοστάσιο.

Αυτό το ατύχημα έρχεται να προστεθεί στα πολλά ατυχήματα που έχουν γίνει στον Δήμο μας. Έρχεται σε μια εποχή που η κυβέρνηση έχει αρχίσει την κουβέντα για το πετσόκομα του επιδόματος των ΒΑΕ. Κυβέρνηση και δήμαρχοι έχουν την πλήρη ευθύνη για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στους Δήμους.

Όσον αφορά το τελευταίο εργατικό ατύχημα στο Μαρούσι η διοίκηση του Δήμου από τη μια παραδέχεται ότι οι συνθήκες στο αμαξοστάσιο είναι απαράδεκτες και από την άλλη δε έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για να τις βελτιώσει. Αντιθέτως προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιορίσει κάθε δαπάνη για την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων. 

Εντύπωση προκαλεί ότι ενώ στο σημείο βρισκόταν μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μέχρι και τώρα δεν έχει βγάλει άχνα, δεν έχει πει κουβέντα.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τη διοίκηση του Δήμου να πάρει τώρα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων.

Να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου να έχει ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ εύχεται στη συνάδελφο περαστικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet