Από το Μαρούσι ξεκινά η διαβούλευση για υποστήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τ.Α.
Επιχειρήσεις – Αγορά

Από το Μαρούσι ξεκινά η διαβούλευση για υποστήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τ.Α.

Στον Δήμο Αμαρουσίου ξεκινά η επίσημη έναρξη της Πανελλήνιας Διαβούλευσης για την ανάπτυξη υποστηρικτικών δράσεων του Γυναικείου Επιχειρείν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, διοργανώνεται η 1η Πανελλήνια Διαβούλευση, με θέμα «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν», ώστε μέσα από τον διάλογο να αναδειχθούν λύσεις και προτάσεις, μέσω των οποίων η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος σταθμός της Πανελλήνιας Διαβούλευσης για τις γυναίκες του Επιχειρείν και την επίσημη έναρξη θα κηρύξει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 18:00, στο Civitel Olympic (Κηφισίας 2, Μαρούσι).

Με αφορμή τη σχετική δράση ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια ανάπτυξης πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.

»Η έναρξη του διαλόγου για το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο επιχειρείν ξεκινά από τον Δήμο Αμαρουσίου και θα συνεχιστεί με τους δήμους και τους φορείς επιχειρηματικότητας της χώρας μας».

Η διαβούλευση με τους  δήμους όλης της χώρας, αλλά και διαδικτυακά μέσω του business portal www.epixeiro.gr θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Η διαβούλευση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδος.

Πρόσκληση στην εκδήλωση διαβούλευσης στο Μαρούσι με θέμα το Γυναικείο Επιχειρείν

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet